TERORIŞTII musulmani ameninţă! Cu ce armă plănuiesc să ucidă întreaga Europă - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

TERORIŞTII musulmani ameninţă! Cu ce armă plănuiesc să ucidă întreaga Europă

4:15, luni, 16 noiembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

După ce ISIS a revendicat atentatele de la Paris din seara de 13 noiembrie, reţeaua teroristă Statul Islamic vorbeşte despre metodele barbare menite să ucidă duşmanii lui Allah.

Reţeaua teroristă susţine într-o înregistrare postată după revendicare că atacurile au venit ca o reacţie la ofesenele aduse asupra profetului Mahomed şi la raidurile aeriene efectuate de Franţa în Siria şi Irak.

„Avem chiar şi otravă, aşa ca otrăviţi apa şi mâncarea inamicilor lui Allah!”, a spus teroristul.

LUMEA ESTE ÎN PERICOL! Teroriştii au ameninţat întregul mapamond! „În curând toată lumea va simţi amărăciunea”

„Într-adevăr, luptătorilor noştri li s-a ordonat să atace necredincioşii oriunde i-ar întâlni, deci, ce mai aşteptaţi? Avem arme şi maşini disponibile, la fel şi ţinte care să fie atacate”, a mărturisit un militant al organizaţiei teroriste sunnite într-o înregistrare video.

Guvernul s-a reunit în ședință de urgență la miezul nopții.
”Tot ce pot să spun este că e mai grav decât la Charlie Hebdo”, a declarat un membru al forțelor de ordine prezent la Bataclan pentru AFP.

La ora 0:54, Președintele Francois Hollande a anunțat că va fi declanșată starea de urgență și că Franța își va închide frontierele. Circulația va fi restricționată și se vor realiza percheziții corporale de fiecare dată când este nevoie. Pe lângă asta, au fost cerute întăriri militare.

http://ziuastirilor.com/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com