Header image

Tinerii din Canada doresc interzicerea avorturilor

17:27, marți, 26 martie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Un sondaj de opinie între tinerii din Canada a arătat clar faptul că marea majoritate a tinerilor cred că avortul trebuie interzis după 12 săptămâni de sarcină.

Sondajul a fost realizat de către organizaţia Environics şi a fost comandat de către organizaţia LifeCanada, care se ocupă cu educaţia pro-viaţă.

Acest sondaj a inclus 2021 canadieni. El a ajuns la concluzia că 80% dintre tinerii între 18 şi 29 de ani se opun ferm avorturilor de după trimestrul al treilea de sarcină şi 55% se opun celui din al doilea trimestru.

De asemenea, 60% dintre respondenţi au spus că trebuie instituită protecţia legală a vieţii intra-uterine, iar 23% au spus că viaţa trebuie protejată de la concepţie.

Cei mai mulţi dintre tineri cunosc dezvoltarea foetusului în pântecele mamei şi susţin dreptul copilului nenăscut la viaţă.
Este cu totul încurajator faptul că tinerii cunosc mai multe despre taina vieţii şi că doresc restricţii legale pentru avorturile târzii.

În Canada, cazul în care 491 de copii au fost născuţi vii după avorturi ratate, şi apoi lăsaţi să moară, a deschis o dezbatere uriaşă.
Sursa: www.doxologia.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com