Header image

Transexual și transvârstnic. Un tată de 52 de ani vrea să fie o fetiță de șase ani

6:12, miercuri, 16 decembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Uitați de transexualii precum Caitlyn Jenner sau de transrasiali ca Rachel Dolezal. S-a inventat o nouă frontieră a conceptului „trans-”: transvârstnicii.

Într-un interviu acordat site-ului pentru homosexuali The Daily Xtra, Stefonknee (fost Paul) Wolscht vorbește despre greutățile pe care le are ca transexual care a făcut trecerea de la starea bărbat la femeie.

Însă cei de la Daily Xtra trec cu vederea un aspect foarte important din interviul lui Wolscht: el crede nu doar că este femeie, ci că este chiar o fetiță de șase ani blocată într-un trup de bărbat în vârstă de peste 50 de ani.

Când avea 46 de ani, Wolscht și-a părăsit soția și cei șapte copii pentru a își trăi viața „adevărată”.

„Sunt zile când îmi uit trecutul, spune Wolscht. Pot chiar să îmi uit trecutul timp de o săptămână”.

El recunoaște: „Nu pot să neg că am fost căsătorit. Nu pot să neg că am copii. Dar am lăsat viața să meargă mai departe și m-am întors la perioada copilăriei. Nu vreau să fiu adult momentan și îmi trăiesc viața așa cum nu am avut ocazia când eram la școală.”

Wolscht nu vorbește în sensul metaforic. El chiar vrea să fie copil: „Am o mămică și un tătic. Aceștia m-au adoptat și nu au nimic împotrivă cu faptul că vreau să fiu fetiță. Iar copiii și nepoții lor mă susțin în totalitate. De fapt, nepoata lor cea mai mică mi-a zis anul trecut când eu aveam opt ani și ea șapte ani că vrea să fiu sora cea mică. Prin urmare, am decis ca ea să aibă nouă ani, iar eu șase ani. Și de atunci am rămas la vârsta de șase ani.”

„Ne distrăm foarte mult. Colorăm, ne jucăm jocuri de copii. Se numește terapie prin joacă. Fără medicamente sau gânduri suicidale. Doar mă joc”, spune Wolscht.

Pentru unii, însă, vremea copilăriei mai și trece.

sursa http://stiripentruviata.ro

steph

Contact Form Powered By : XYZScripts.com