Un abiturient din SUA nu a fost acceptat la programul colegiului din cauza credinței sale creștine - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Un abiturient din SUA nu a fost acceptat la programul colegiului din cauza credinței sale creștine

9:25, joi, 8 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Un abiturient din SUA, după ce a declarat într-un interviu despre credința sa în Dumnezeu, nu a fost acceptat la programul colegiului, chiar dacă deţinea un punctaj înalt de trecere. În plângerea sa depusă la judecătoria districtuală, este menţionat că în scrisoarea explicativă din partea administrației colegiului este recomandat ca în viitor, să nu declare despre convingerile sale în timpul unui interviu, scrie portalul FOX News Network.

Lui Brandon Jenkins i s-a refuzat participarea la programul de radioterapie din Colegiul comunitar din Baltimore, Maryland. Avocatul lui JenkinsDavid Frenci al Centrului American pentru Lege și Justiție explică motivul refuzului, bazându-se pe e-mailul, trimis de către directorul programuluiEdrin Doherty.

Conform scrisorii, un punctaj înalt l-au obţinut în timpul testelor și alţi concurenți. „Eu înțeleg că religia este o parte importantă din viața dvs, și aceasta este evident din scrisorile de recomandare. Dar programul nostru nu este un loc pentru religie spune Doherty. La noi sunt tratati multi pacienti care fac parte din diferite confesiuni sau chiar nu cred în nimic. Iar în continuare directorul programului îi recomandă solicitantului să-ţi păstreze convingerile sale după ușă„, atunci când data viitoare va fi intervievat.

Astfel, o scurtă mențiune despre credință din timpul unui interviu în legătură cu scrisorile de recomandare a fost suficientă pentru a descalifica candidatul de la participarea la program, conchide avocatul.

Avocaţii colegiului neagă discriminara participantului. Potrivit acestora, Jenkins a fost doar încercat să fie ajutat, fiind reorientat pentru a avea succes.

traducere pentru ortodox.md

sursa sedmitza.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com