Un preot model - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Un preot model

23:24, vineri, 9 noiembrie, 2012 | Cuvinte-cheie: ,

Dar din dar se face rai! De această maximă se pare că se conduce în ultimul timp preotul Bisericii Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel din Căuşeni. După ce în luna octombrie a împărțit cadouri bătrânilor sărmani, zilele trecute, părintele, împreună cu un grup de enoriaşi, au împărţit pachete cu produse alimentare la peste 200 de săraci din oraş.

De ceva timp preotul de la Biserica Centrală din Căuşeni şi-a propus să aducă bucurie persoanelor singuratice, cu mulţi copii, veterani de război şi invalizi, transmite studio-l.md.
Însoțit de mai mulți enoriași, acesta a împărțit săracilor din oraș din darurile pe care enoriaşii le aduc drept jertfă Domnului la biserică în zilele de sărbătoare.
Persoanele nevoiaşe au rămas mulţumite de cadourile primite, afirmând că în afară de biserică, în momentele când n-au ce pune pe masă, nimeni nu se mai gândeşte la ei.

Ecaterina Ţurcan are 35 de ani și creşte de una singură şapte copii minori. Femeia a divorţat de soţ, iar în afară de cei patru copii ai săi, a mai luat sub tutelă încă trei minori de la sora acesteia. Acum femeia spune că se întreţine doar din banii primiţi pe ancheta socială.

Nici Victor Vulpe nu o duce mai bine. Acesta a rămas invalid, iar acum se mişcă numai datorită cârjei. Bărbatul spune că după ce soţia i-a decedat, copii l-au lăsat singur, iar acum îşi mângăie bătrăneţile cu radioul.

Timp de trei zile, cât a durat campania, au fost împărţite aproape 500 de kilograme de diferite produse alimentare, dar şi dulciuri copiilor.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com