Header image

Un profesor din Statele Unite ale Americii a fost concediat pentru că are orientare tradițională, familie fericită și copii

18:11, marți, 24 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Un fost profesor de educație fizică de la școala din New York, Kenny Gregory, a depus o cerere în instanţă, susținând că directoarea instituției, o lesbiană declarată, l-a concediat din motivul că avea o familie heterosexuală și trei copii.

Potrivit The Daily Calle, Kenny a predat la această instituţie de elită din Manhattan, unde educaţia copilului costă circa 40 de mii de dolari pe an, timp de 16 ani și a fost concediat în 2012 drept urmare a unui conflict cu noul conducător al școlii, Pat Krieger.

Bărbatul cu orientare sexuală tradițională și o familie fericită a avut o primire plină de dispreț a noii directoare, care a preferat să-i concedieze din școală pe bărbații căsătoriți pentru a angaja femei singure, relatează publicația. Pentru a-l forţa să plece pe Kenny din școală, Krieger l-a obligat pe antrenor să conducă trei echipe școlare: de fotbal, baschet și golf, deși în contractul său erau prevăzute doar două.

Atunci când profesorul a refuzat să muncească suplimentar şi în weekend, menţionând că vrea să petreacă mai mult timp cu soția și copiii, directoarea i-ar fi spus: „Noi toţi ne facem propriile alegeri.” În afara de aceasra, profesorului nu i se recomanda să participe la evenimentele obşteşti din școală, relatează jurnaliștii.

„El a lucrat mult timp în această şcoală și o făcea atât de bine, încât le-a fost foarte greu să scape de el,” – a menţionat avocatul lui Kenny . În prezent profesorul este în căutarea unui nou loc de muncă.

Reprezentanții școlii au refuzat sa comenteze învinuirile aduse directoarei instituției .

traducere pentru ortodox.md

sursa sedmitza.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com