Vicepreședintele SUA: Structurile de stat sunt obligate să promoveze drepturile homosexualilor în străinătate - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Vicepreședintele SUA: Structurile de stat sunt obligate să promoveze drepturile homosexualilor în străinătate

14:12, miercuri, 25 iunie, 2014 | Cuvinte-cheie: , ,

Vicepreședintele american Joe Biden a declarat că protecția drepturilor minorităților sexuale ar trebui să fie la un rang mai înalt decât culturile naționale și cele sociale, raportează RIA Novosti cu referire la „Vocea Americii”.
„Nu-mi pasă de cultura pe care o împărtășiți. Lipsa de umanitate, rămâne lipsă de umanitate, iar prejudecăţile – prejudecăţi -. afirmă Joe Biden, într-o declaraţie din timpul unei întâlniri cu un grup de susținători ai drepturilor minorităților sexuale din SUA și alte țări.
Vicepreședintele american a declarat că toate structurile guvernamentale ale SUA au fost instruite să acorde prioritate promovării drepturilor homosexualilor în străinătate.
Țările care nu consolidează drepturile comunităților LGBT ar trebui să „plătească pentru lipsa de umanitate”, a declarat Biden.
Anterior, consilierul Casei Albe pentru securitate naţională Susan Rice a numit protecția drepturilor homosexualilor una dintre cele mai dificile probleme din domeniul drepturilor omului cu care se confruntă Statele Unite.
sursa pravoslavie.ru
traducere pentru ortodox.md
 
Contact Form Powered By : XYZScripts.com