VIDEO | Icoana Maicii Domnului „Împăcarea celor învrajbiți”a început să curgă mir în Catedrala Principală a Armatei Ruse - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

VIDEO | Icoana Maicii Domnului „Împăcarea celor învrajbiți”a început să curgă mir în Catedrala Principală a Armatei Ruse

11:02, miercuri, 9 martie, 2022 | Cuvinte-cheie: ,

Postul de televiziune Tsargrad din Federația Rusă ne informează, că: „În Duminica Iertării, s-a întâmplat o minune în Catedrala Principală a Armatei Ruse.

În timpul slujbei de rugăciune, icoana Maicii Domnului „Împăcarea celor învrajbiți” a început să curgă mir. Fapt consemnat de enoriașii bisericii. Analizând, după filmările făcute de martorii oculari, mirul nu se prelinge, dar curge direct”.

Potrivit agenției RIA Novosti, această icoana este izvoratoare de mir a Maicii Domnului ,, Împăcarea celor învrajbiți” sau Maica Domnului cu 7 săgeți este dusă în foarte multe biserici pentru cinstire. Iar, în Catedrala Principală a Armatei Ruse a fost o singură zi, pe 6 martie – Duminica Izgonirii lui Adam din rai, în care a curs mir și posibil sânge.

Traducere și adaptare din limba rusa: Nicolae Zagnat, https://www.facebook.com/EIKONIasi/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com