VIDEO | Mitropolitul Longhin Jar a comentat agresiunea împotriva sa - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

VIDEO | Mitropolitul Longhin Jar a comentat agresiunea împotriva sa

13:33, marți, 6 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

Ierarhul Bisericii Ortodoxe  din Ucraina(UPC) a infirmat informația conform căreia numeroasele hematoame de pe fața sa au fost cauzate de căderea provocată de administrarea de pastile.

Mitropolitul de Baănceni, Longhin a declarat că în noaptea de 22 ianuarie 2024, o persoană necunoscută a bătut la ușa sa și l-a lovit în zona feței. Despre acest incident, el a vorbit într-un mesaj publicat pe canalul YouTube al Mănăstirii Bănceni.

„Pentru a vă liniști, voi spune câteva cuvinte, să nu vă îngrijorați. Totul este în regulă la noi, totul merge așa cum trebuie conform credinței noastre ortodoxe. Trebuie să suferim, să ne rugăm. Acum sunt puțin bolnav, dar am primit ce merit. Așa face Domnul, slavă Ție, Doamne. Dar Dumnezeu să-i ierte și să-i miluiască pe toți. Nu voi mai spune nimic”, a spus ierarhul.

La spital, i s-a comunicat că a supraviețuit atacului datorită particularităților anatomice ale structurii capului său.

„Doctorii, când care au văzut, au spus: «Vlădica, aveți o altă construcție a capului. Dacă ar fi fost ca la toți oamenii, nu ați fi fost în viață. Totul este întreg la dumneavoastră, osul este întreg. Doamnele vă vor salva»”, a transmis ierarhul discuția cu medicii.

Mitropolitul Longhin a subliniat, de asemenea, că „de mai bine de doi ani, preoții sunt persecutați în Ucraina…”.

Ierarhul a infirmat, de asemenea, informațiile publicate de bloggeri și slujitori bisericești cu privire la faptul că căderea ar fi fost provocată de consumul de pastile.

„Toți spun că aș fi în spital, că mi-ar fi rău din cauza pastilelor, mi s-ar fi învârtit capul, am căzut de două ori, m-am lovit. Nu credeți, frați și surori. <…> Dacă nu știți nimic, mai bine tăceți și vă rugați, frați și surori. Vă îmbrățișez pe toți, vă iubesc”, a adăugat Mitropolitul Loghin.

Sursa: https://spzh.media/ru/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com