Header image

Vin colindătorii, cum veneau odată! În ajunul Nașterii Domnului au răsunat colinde la sediul Arhivei Naționale și a Serviciului de Stat de Arhivă al Republicii Moldova

11:53, vineri, 5 ianuarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

În contextul sfintelor sărbători de iarnă, în cadrul Maratonului de colinde organizat pentru al doilea an consecutiv cu binecuvântarea ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir, și în acest an, Grupul Coral Bărbătesc „Gnosis”, condus de către Dl Serghei Crudu, a încântat inimile și sufletele angajaților Arhivei Naționale și al Serviciului de Stat de Arhivă al Republicii Moldova, prin aducerea vestirii Nașterii lui Hristos.

Grupul de colindători a colindat și a urat un an cu prosperitate întregului personal din cadrul Arhivei Naționale, în frunte cu domnul Veaceslav Lupan, precum și colectivului Serviciului de Stat de Arhivă.

Directorul General al Serviciului de Stat de Arhivă, d-nul Ion Varta a oferit o primire călduroasă grupului de colindători, arătându-se plăcut impresionat de prestația colindătorilor, care au reușit să creeze o frumoasă atmosferă de sărbătoare pentru întreg personalul arhivei care însumează cca. 100 de lucrători. Domnia sa a dat o frumoasă apreciere grupului de colindători, salutând inițiativa acestora de a promova tradițiile culturale naționale.

Conducerea Arhivei Naționale și a Serviciului de Stat de Arhivă a mulțumit băieților din Grupul Coral Bărbătesc „Gnosis”, arătând că în fiecare an sunt bineveniți să aducă vestea Nașterii Domnului pentru întreg colectivul de arhiviști, care s-au bucurat de concertul de excepție susținut de către asemenea artiști consacrați.

Serghei Crudu

Contact Form Powered By : XYZScripts.com