Vlădica Vladimir a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Suclea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Vlădica Vladimir a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Suclea

18:59, luni, 16 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , ,

În ziua pomenirii Cuv. Sava de Storojev, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Suclea.

Chiriarhului i-au coliturghisit ÎPS Sava – Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari, PS Anatolie – Episcop de Cahul și Comrat și mai mulți slujitori din regiune.

După serviciul divin, Vlădica Vladimir l-a felicitat pe Înalt Prea Sfințitului Arhiepiscop Sava cu ocazia zilei protectorului ceresc, urându-i să aibă parte de o viață binecuvântată și de acum înainte, arhipăstorind cu aceiași dragoste și dăruire turma încredințată. Iar în amintirea frumosului eveniment de astăzi, Mitropolitul i-a dăruit Arhiepiscopului de Tiraspol și Dubăsari o frumoasă panaghie cu chipul Maicii Domnului de la Hârbovăț.

La rândul său, Vlădica Sava i-a mulțumit Mitropolitului pentru Liturghia deosebită oficiată în această zi și pentru frumoasele cuvinte de felicitare, menționând că și mai departe rămâne același fiu ascultător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, întru propășirea credinței și mântuirea creștinilor.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com