Volumul de poezii - "Cântarea Sărbătorilor Creștine Împărătești" - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Volumul de poezii – „Cântarea Sărbătorilor Creștine Împărătești”

12:39, luni, 29 ianuarie, 2024 | Cuvinte-cheie:

Volumul de poezii – „Cântarea Sărbătorilor Creștine Împărătești” este o lucrare destinată publicului larg, dornic să sorbească din izvorul nesecat al Ortodoxiei. Semnată de distinsa doamnă Alexandra Tkacenko-Nagnibeda, doctor în matematică, conferențiar universitar, această colecție de versuri devine o ghidare poetică prin tradițiile creștine, deschizând o fereastră spre înțelegerea mai profundă a valorilor și principiilor care ne definesc.

Cu o eleganță remarcabilă și o sensibilitate subtilă, poeziile din această carte transcend categoriile de vârstă, devenind un companion literar pentru oricine caută bucuria și înțelegerea în sărbătorile creștine. De la Nașterea Maicii Domnului până la Adormirea Maicii Domnului, fiecare vers este un strop de lumină spirituală, oferind o experiență profundă și înălțătoare.

„Poezii – Cântarea Sărbătorilor Creștine Împărătești” nu este doar o carte de poezie, ci o comoară literară menită să inspire, să îmbogățească și să întărească legăturile creștinului cu tradiția și spiritualitatea. Este un izvor plin de înțelepciune, deschis tuturor celor dornici să exploreze și să experimenteze frumusețea sărbătorilor creștine într-un mod profund și personal.

Volumul de poezii – „Cântarea Sărbătorilor Creștine Împărătești” poate fi găsit la magazinul bisericesc din curtea Mitropoliei Moldovei, str. București, 119, sau la magazinul bisericesc “ArtBis”, str. Alba Iulia 21.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com