Votaţi autorul anului de pe Moldova Ortodoxă. Atenție! Votarea va dura în perioada 17 noiembrie - 1 decembrie - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Votaţi autorul anului de pe Moldova Ortodoxă. Atenție! Votarea va dura în perioada 17 noiembrie – 1 decembrie

9:38, luni, 24 noiembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Dragi cititori, frați creștini,

Cu ajutorul Domnului şi cu sprijinul frăţiilor voastre portalul Moldova Ortodoxă, ajunge la doi ani de activitate.

La sfârşitul lui noiembrie 2012, a fost lansat primul portal de gândire şi atitudine creştin-ortodoxă din Republica Moldova. Astfel, în acest răstimp pagina a fost accesată de peste 1,710,895 vizitatori unici. Au fost postate circa 7300 de articole, incluse în 178 de rubrici tematice. Până în prezent s-au înscris cu conturi personalizate 80 de autori.

Portalul include trei categorii de materiale cu caracter creștin ortodox: evenimente, articole şi interviuri, materiale multimedia. Pe această pagină au fost postate materiale de arhivă, din alte surse ortodoxe dispărute din spaţiul online, înregistrări unice audio-video, precum şi poze din trecutul Bisericii.

Nădăjduim că acest portal, care a ajuns deja la doi ani de activitate, va deveni pe viitor o sursă sigură, operativă şi completă de informare și spiritualitate ortodoxă, pentru cititori de pe ambele maluri ale Prutului. Or, acest lucru este imposibil fără o echipă consolidată de oameni cu râvnă pentru cele sfinte şi dumnezeieşti.

Către cea de-a doua aniversare am iniţiat un sondaj cu genericul Autorul anului 2014, fiind selectaţi 18 autori din cei mai activi. Astfel, vă îndemnăm să votaţi conform sondajului expus pe www.ortodox.md. De asemenea, vă rugăm să ne expediaţi pe adresa electronică moldovaortodoxă@gmail.com impresiile şi sugestiile dumneavoastră privind activitatea portalului.

Votarea va dura în perioada 17 noiembrie – 1 decembrie, după care rezultatele votării vor fi anunțate în cadrul unei adunări festive a autorilor și cititorilor portalului Moldova Ortodoxă, care se va desfăşura miercuri, 3 decembrie, ora 18.00, la biserica „Întâmpinarea Domnului” din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, la care vă invităm cu mult drag.

 Doamne ajută!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com