Header image

Votaţi autorul anului de pe Moldova Ortodoxă. Atenție! Votarea va dura până în data de 27 noiembrie

18:45, sâmbătă, 23 noiembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Dragi cititori ai portalului Moldova Ortodoxă,

Cu ajutorul Domnului şi cu sprijinul frăţiilor voastre portalul nostru ajunge la un an de activitate. La sfârşitul lunii noiembrie 2012 a fost lansat primul portal de gândire şi atitudine creştin-ortodoxă din Republica Moldova. Astfel, în acest răstimp pagina a fost accesată de peste 100 mii vizitatori unici. Au fost postate circa 2700 de articole, incluse în 84 de rubrici tematice. Până în prezent s-au înscris cu conturi personalizate 60 de autori.

Portalul include trei categorii de materiale cu caracter ortodox: evenimente, articole şi interviuri, materiale multimedia. Pe această pagină au fost postate materiale de arhivă, din alte surse ortodoxe dispărute din spaţiul online, înregistrări unice audio-video, precum şi poze din istoria Bisericii.

Nădăjduim că acest portal, care este la un firesc început de drum, va deveni cea mai sigură, operativă şi completă sursă ortodoxă online din republică. Or, acest lucru este imposibil fără o echipă consolidată de oameni cu râvnă pentru cele sfinte şi dumnezeieşti.

Către cea dintâi aniversare am iniţiat un sondaj cu genericul Autorul anului 2013, fiind selectaţi 16 autori mai activi. Astfel, vă îndemnăm să votaţi conform sondajului expus pe www.ortodox.md. De asemenea, vă rugăm să ne expediaţi pe adresa electronică moldovaortodoxă@gmail.com impresiile şi sugestiile dumneavoastră privind activitatea portalului.

Votarea va dura până în data de 26 noiembrie, după care rezultatele votării vor fi anunțate în cadrul unei adunări festive a autorilor și cititorilor portalului Moldova Ortodoxă, care se va desfăşura miercuri, 27 noiembrie, ora 18.00, la biserica „Întâmpinarea Domnului” din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, la care vă invităm cu mult drag.

 Doamne ajută!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com