Header image

Concert de muzică sacră la Padova, Italia

13:00, duminică, 6 octombrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , ,

În seara zilei de ieri, parohia Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din Padova, Italia, a găzduit un ales concert de muzică sacră, susținut de corul de bărbați al Sfintei Mănăstiri Curchi.

Frumosul eveniment a demarat cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Mitropolit Vladimir, prezent la eveniment, care a a adresat celor prezenți un cuvânt de felicitare, menționând importanța menținerii legăturilor cu patria anume prin intermediul Bisericii și al evenimentelor culturale și duhovnicești, care au menirea de a păstra vie credința în sufletele celor ce se află departe de casa părintească și de cei dragi.

Pentru moldovenii din orașul italian acest concert a fost o adevărată revelație și o veritabilă regăsire sufletească, pentru care au mulțumit cordial Înalt Prea Sfinției Sale și tuturor celor datorită cărora acest frumos eveniment s-a putut desfășura.

Amintim că în continuarea șirului de festivități, Vlădica Vladimir oficiază în dimineața zilei de astăzi Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Padova.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com