"Ajunge zilei răutatea ei". Scoateți din cap ziua de mîine și tot stresul și nebunia lumii dispare - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

„Ajunge zilei răutatea ei”. Scoateți din cap ziua de mîine și tot stresul și nebunia lumii dispare

12:27, miercuri, 12 iunie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Cel mai mare rău al zilei de azi este Frica de ziua de mîine. Această frică îi mînă pe oameni prin lume și este unealta principală în mîna angajatorilor lacomi și a politicienilor.

Frica de ziua de mîine este mama promisiunilor deșarte și a șantajului. Nu în zadar Hristos a zis: „nu vă îngrijiți de ce veți mînca sau cu ce vă veți îmbrăca”, pentru că Cel care îmbracă crinii și hrănește păsările cerului va avea grijă și de voi. Cel care v-a adus pînă azi vă duce și pînă mîine.

„Ajunge zilei răutatea ei”. Scoateți din cap ziua de mîine și tot stresul și nebunia lumii dispare. Dispare politica, frica, șantajul, avariția și zgîrcenia, umilirea, tirania, străinătatea, istovirea fizică și morală. Trăiți azi. Mîine poate să nu fie. Faceți din mîine azi.

Aceasta este credința. Aceasta este nădejdea și începutul bunătății. Fiți mărinimoși precum și Dumnezeu este cu noi. Și nu uitați: orice frică începe cu frica de ziua de mîine.

Părintele Savatie (Baștovoi)

Contact Form Powered By : XYZScripts.com