Mitropolia Chişinăului şi a întregii Moldove cere anularea Legii privind egalitatea de şanse - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolia Chişinăului şi a întregii Moldove cere anularea Legii privind egalitatea de şanse

23:17, duminică, 19 mai, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Peste 2000 de creștini s-au adunat în scuarul Catedralei din centru Capitalei pentru a ţine rugăciuni şi a cere autorităţilor anularea Legii asigurării egalităţii. Tedeumul a fost oficial de Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al întregii Moldove, fiind înconjurat de un impunător sobor de preoți.

„Astăzi este o zi de duminică, o zi de bucurie. Dar, este şi o zi în care am fost adunaţi de o tristeţe. Am aflat că unele persoane au hotărât să ne amărască sufletul. Noi o să ne rugăm bunului Dumnezeu să binecuvâmteze politicienii şi pe cei care sunt la conducere să işi schimbe părerea faţă de credinţa noastră. Este normal şi bine ca credinţa noastră să fie apărată”, a declarat Mitropolitul Vladimir.

Clericii Mitropoliei Moldovei solicită, astfel, autorităţilor să anuleze Legea privind asigurarea egalităţii, adoptată anul trecut.

Moldova Ortodoxă aminteşte că minorităţile sexuale au anunţat anterior că internţionează să organizeze un marş în centru Capitalei în cadrul celee de a 12-a ediţie a festivalului „Curcubeul peste Nistru”. La solicitarea primarului de Chişinău, Curtea de Apel a decis să schimbe locul acţiunii în zona Teatrul Verde din parcul Valea Morilor.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com