A fost lansată pagină oficială a Filialei Liceului Teoretic cu profil Arte "Grigore Grigoriu" de pe lângă mănăstirea "Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria" - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

A fost lansată pagină oficială a Filialei Liceului Teoretic cu profil Arte „Grigore Grigoriu” de pe lângă mănăstirea „Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria”

9:34, vineri, 30 iunie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Joi, 29 iunie 2017, a fost lansată pagină oficială a Filialei Liceului Teoretic cu profil Arte „Grigore Grigoriu” de pe lângă mănăstirea Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria – https://liceuldearte.info/

Site-ul a fost elaborat de Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media a Bisericii Ortodoxe din Moldova, în colaborare cu administrația Filialei Liceului Teoretic cu profil Arte „Grigore Grigoriu”, instituție patronată de către mănăstirea „Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria” din s. Hagimus, r. Căușeni.

Pagina https://liceuldearte.info/ a fost înscrisă în Catalogul de blog-uri și site-uri creştine ortodoxe Blogosfera Creştină Ortodoxă

Filiala Liceului Teoretic cu profil Arte „Grigore Grigoriu”

de pe lângă mănăstirea Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria

s. Hagimus, r-nul Căușeni

GSM: +37378 15 00 51

Fax: 00373 24342327

e-mail: [email protected]

Contact Form Powered By : XYZScripts.com