Actorul Aureliu Surulescu și tenorul Vlad Miriță au fost invitații emisiunii „Libertate și responsabilitate creștină” de la Trinitas TV.
Vorbind despre tineri și credință, actorul a spus că aceștia trebuie să fie atenți la ceea ce citesc în presă despre acest subiect.
„Acele articole cu adevăruri presărare printr-o mare de minciuni nu sunt scrise la întâmplare. Cine scrie aceste articole, știe foarte bine ce face. Îmi dau seama cu rea-intenție. Oamenii sunt niște victime. Și pentru a nu mai fi victimă, trebuie să știi foarte bine pe unde mergi. În mediul online sunt foarte multe capcane, nu ai timp să verifici. Este o tehnică de manipulare”, a spus Surulescu.

Actorul din „Rămân cu tine”  afirmă că tinerii români sunt credincioși, în ciuda a ceea ce apare de multe ori în presă.

„Se spune că sunt prea multe biserici în București. Serios? Numai un om care nu merge la Biserică, care n-are treabă cu nimic, spune așa ceva. Eu mă duc în fiecare duminică și e plin. Dacă întârzii, stau la ușă”, a afirmat el la Trinitas TV.

Vlad Miriță a completat și a spus că în acest moment se dă o bătălie mediatică:

„E o luptă care se dă în plan mediatic, iar reduta este sufletul și mintea tinerilor.Ei sunt forța unui neam, a unei țări”.

sursa activenews.ro