Header image

Aniversarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir consemnată la Catedrala mitropolitană

18:58, joi, 21 iulie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Astăzi, 21 iulie, în ziua serbării Icoanei Maicii Domnului de Cazani, Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala mitropolitană din Chișinău, astfel, consemnând prin rugăciune cei 27 de ani de slujire arhierească.

În timpul Liturghiei, clerul și credincioșii, în același cuget și simțire liturgică, au mulțumit lui Dumnezeu pentru darurile Sale revărsate asupra Bisericii noastre și s-au rugat Maicii Domnului pentru sănătatea și slujirea jertfelnică a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

După Te-Deum-ul de mulțumire, secretarul mitropolitan Prot. mitr. Vadim Cheibaș s-a adresat din numele clerului și credincioșilor prezenți, felicitând pe Întâistătător cu prilejul aniversării celor 27 de ani de slujire arhierească:

Înaltpreasfinţia Voastră,

în zi de frumoasă sărbătoare, Vă adresăm felicitările noastre cordiale, însoțite de nădejdea că și de acum înainte, încă mulţi ani fericiţi, Bunul şi Atotputernicul Dumnezeu și Preacurata Maica Sa, Vă vor ocroti și Vă vor îndruma gândurile şi faptele întru buna lucrare şi îngrijire a Viei Domnului şi întru arhipăstorirea poporului doritor de mântuire.

Întru mulți, sănătoși și binecuvântați ani, Înaltpreasfințite Stăpâne!

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com