Header image

Avortul, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex și egoismul duc lumea către dezastru, spun experţii

23:30, joi, 26 septembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , ,

„Acum în lume sunt cu șase milioane de copii mai puțini decât în 1990, iar acesta este doar începutul dezastrului. Potrivit datelor ONU către anul 2050 în lume vor fi cu 240 de milioane de copii mai puțini decât sunt acum”, – a declarat la 26 septembrie directorul pentru relaţii cu publicul al Congresului Mondial al Familiilor, jurnalistul şi juristul american Don Feder la conferința internațională „Protecția valorile familiei” de la Belgrad. – „Acesta este rezultatul unor idei eșuate, atitudini, și politici pe care țările occidentale le duc de la sfârșitul Primului Război Mondial.”

În opinia sa, pentru așa-numita „iarnă demografică” există câteva motive principale. Aceastea reprezentând cultivarea individualismului și a egoismului, care au fost urmate şi de lipsa responsabilităţii față de societate.” Anterior nimeni nu-şi punea întrebarea despre lăsarea după sine a urmașilor, era la fel de natural ca şi respirația,” – a declarat Feder. Printre factorii declinului demografic fiind şi popularitatea mijloacelor de contracepție. Potrivit ONU, fiecare a doua femeie din lume foloseşte contraceptivele.  Totodată anual au loc 42 de milioane de avorturi, ce este comparabil cu populația Spaniei.

„Căsătoriile între persoanele de același sex, promovate de UE, ONU și actuala administrație a SUA au rupt în genere legătura între căsătorie și nașterea de copii,” – a declarat Feder.

Acum omenirea se confruntă cu perspectiva de depopulare, care a avut loc anterior doar o singură dată în secolul al 14-lea în timpul ciumei. Potrivit estimărilor ONU în anul 2040, populația lumii va ajunge la 8 miliarde de și apoi va începe să scadă.

În cele din urmă, „iarna demografică” se bazează pe pierderea credinței și speranței, a delarat jurnalistul. Prin urmare, în opinia sa, nu este o coincidență faptul că Europa de Vest, care se detaşează tot mai mult  de creștinism, are cea mai mică rată a natalității din lume. „Țările în care bisericile sunt pline, demonstrează un nivel ridicat de creștere a populației, și vice-versa”, – a spus el.

„Este necesar de urgenţă de a schimba ideile care duc la catastrofa demografică, ca să avem un viitor,” – a concluzionat Feder.

traducere pentru ortodox.md

sursa pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com