Clopote aduse și instalate în clopotnița bisericii "Sfinții Ioachim și Ana" din orășelul Sângera - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Clopote aduse și instalate în clopotnița bisericii „Sfinții Ioachim și Ana” din orășelul Sângera

0:04, luni, 30 aprilie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Săptămâna trecută au fost instalate cu bunăvoința unor binecredincioși creștini, ctitori și donatori 7 clopote noi la biserica cu hramul Sfinții Ioachim și Ana din orășelul Sângera, mun. Chișinău.

La intrarea în Sângera, în doar câțiva ani s-a ridicat o splendidă biserică. De multă vreme se dorea încă un sfânt locaș, care a fost zidit, și în care se desfășoară lucrările de finisare în interior. Aceste ample lucrări au fost posibile grație părintelui-paroh Hristofor Tverdostup, care muncește personal cu timp și fără timp, construind și amenajând biserica, dar și cioplind în sufletele enoriașilor.

 Noul set de 130, 62, 32, 19, 8, 6, 4 kg, a fost turnat la Voronej, Federația Rusă în anul 2015.

Clopotele cu greutatea totală de 263 kg au fost ajustate în clopotnița bisericii de către Andrian Mazur, clopotar al Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din Chișinău, student în anul III la Academia de Teologie Ortodoxă din Moldova.

Tânărul și iscusitul clopotar are o experiență de mai bine de 7 ani în acordarea și montarea clopotelor, prestând și servicii de demontare a clopotelor vechi, montare profesională a clopotelor noi, acordare dangăt profesional, set 7 clopote. Pentru mai multe detalii îl puteți contacta la nr. de telefon: +373 60428903, Andrian Mazur.

A consemnat Pr. Mihail Bortă

Contact Form Powered By : XYZScripts.com