Header image

Concurs la Religie: „Ora de Religie – cunoaștere și devenire spirituală”

13:52, vineri, 26 februarie, 2021 | Cuvinte-cheie: ,

Direcția Metodică a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove demarează concursul on-line la Religie – „Ora de Religie – cunoaștere și devenire spirituală”. Concursul se desfășoară în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, în care se studiază disciplina opțională Religia cu scopul de a valorifica potențialul didactic la disciplină și de a încuraja elevii să cunoască „lumea religiei și valorile acesteia”.

Concursul, care este la prima ediție, se desfășoară în baza Curriculum la Religie clasele I-IX, Ordin de aprobare nr.761 din 08.09.11, și este organizat de către Direcția Metodică a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Mun. Chișinău.

Concursul se adresează elevilor din ciclul primar și gimnazial din municipiul Chișinău, care beneficiază de educație religioasă, atât în școlile de stat cât și în școlile parohiale. Concursul se va desfășura în format on-line, prin completarea de către elevi a unui chestionar Google, întrebările vor fi formulate în baza manualului și curriculum la disciplină.

Concursul se desfășoară online, pe baza unui link care va fi distribuit tuturor factorilor educaționali pentru ca acesta să ajungă în posesia elevilor.

📧 Rugăm profesorii să aibă lista elevilor ce vor participa la concurs din partea instituției cu adresa de email a acestora sau orice mijloc prin care vor putea transmite link-ul (Viber, Google Classrom etc).

Mai multe informații pe: www.predare-religie.blogspot.com 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com