Header image

DIASPORA. La biserica ”Sf. Ierarh Nicolae” din Vicenza, Italia a fost adusă spre închinare credincioșilor Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA”

9:22, miercuri, 18 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

În data de 14.12.2013 la biserica ”Sf. Ierarh Nicolae” din Vicenza, Italia a fost adusă spre închinare credincioșilor Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA”.

Sfințenia a fost întâlnită în biserica cu hramul Sf. Irh Nicolae or.Vicenza Italia de către Prot. Mitr. Veniamin Onu și Protoiereul Alexei Loghin.

Icoana a fost însoțită de către Protoiereul Antonie Cumpata blagocinul de Balta (Ucraina) împreună cu mama sa. Oaspeții au fost întâmpinați de către enoriașii bisericii  ”Sf. Ierarh Nicolae” din or.Vicenza cu pâine și sare.

Creștinii au avut fericita ocazie  de a se închina chipului Maicii Domnului; în același timp un sobor de preoți în frunte cu Prot. mitr. Veniamin Onu, au citit Acatistul Maicii Domnului și au oficiat un Tedeum înaintea icoanei Maicii Domnului făcătoare de minuni “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA”.

Totodată pe parcursul aflării Icoanei în biserica  ”Sf. Ierarh Nicolae” din or. Vicenza, a fost săvârșită Sfânta Liturghie, în data de 14 decembrie de către Protoiereul Alexei Loghin și 15 decembrie de către parohul bisericii Prot. mitr. Veniamin Onu și Protoiereul Antonie Cumpata.

Sute de creștini au avut fericita ocazie să se închine în fața cinstitului chip a Maicii Domnului “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA” aducând slavă lui Dumnezeu pentru această sfințenie și mare minune.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com