Header image

Doi slujitori din eparhia de Bălți și Fălești sancționați aspru pentru administrarea incorectă a site-ului eparhial

20:53, miercuri, 17 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

În data 16 iulie 2013, la sediul episcopal din Bălţi a avut loc o şedinţă importantă de lucru, condusă de Prea Sfinţitul Marchel. Pe agenda zilei au fost mai multe obiective principale:

  1. Întrunirea metodiştilor de Religie, pentru a discuta pregătirea următorului an de învăţământ în ce priveşte opurtunitatea perfectarii studiilor necesare: modul psiho-pedagogic şi studii teologice superioare sau recalificare.
  2. Organizarea drumului Crucii, care va trece prin cuprinsul Eparhiei.
  3. Întrunirea responsabililor site-ului eparhial pentru a aranja câteva lacune: colaborarea intesivă şi responsabilă dintre coordonatorii paginii web a Eparhiei; funcţionalitatea paginii de limbă rusă va începe după 15 august într-o nouă formă.
  4. Destituiri

Pentru administrarea incorectă a paginii electronice a Eparhiei de Bălţi şi Făleşti responsabilii:

a)    Prot. Valentin Pînzaru – se eliberează din postul de cancelar al Eparhiei, din funcţia de cleric al catedralei „Sf.Împ.Constantin şi Elena” din mun. Bălţi şi se numeşte preot la biserica „Acoperemântul Maicii Domnului” din satul Pompa, blagocinia Făleşti.

b)   Prot. Alexandru Stratan se lipseşte de dreptul de a purta decoraţiile bisericeşti (pînă la cruce albă) pe un termen de 6 luni.

Sursa: http://ephbalti.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com