Elevii clasei XI-a „C” de la IPLT „Alexandru cel Bun” din Sîngera dăruiesc bucurie comunității - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Elevii clasei XI-a „C” de la IPLT „Alexandru cel Bun” din Sîngera dăruiesc bucurie comunității

15:35, vineri, 12 aprilie, 2024 | Cuvinte-cheie:

Joi, 10 aprilie, elevii clasei XI-a „C” de la IPLT „Alexandru cel Bun” din Sîngera, alături de tânărul și dedicatul lor profesor, pr. diacon Eugeniu Vulturean, au transformat o simplă zi într-un moment de bucurie și solidaritate pentru locuitorii din comunitatea lor.

A fost o zi în care spiritul altruist și dorința de a face bine au prins viață în acțiuni concrete. Sub îndrumarea profesorului lor, elevii au organizat și au participat activ la un eveniment caritabil în care au dăruit bucurie și speranță pentru 10 persoane din Sîngera, Dobrogea, Revaca.

Fiecare persoană a fost tratată cu căldură și respect, iar gesturile lor au fost răsplătite cu zâmbete recunoscătoare și inimi înduioșate. De la pachete cu alimente până la momente de socializare și încurajare, elevii și profesorul lor au reușit să aducă lumină în viața celor aflați în nevoie.

Cu deviza „Împreună, putem fi fericiți cu toții, dăruind bucurie!”, această inițiativă nu a fost doar un eveniment izolat, ci un exemplu inspirațional pentru întreaga comunitate. Prin munca lor și angajamentul lor față de binele comun, elevii și profesorul lor au demonstrat că fiecare om este arhitectul propriei sale fericiri prin muncă.

Această zi va rămâne în memoria tuturor celor implicați ca un moment de solidaritate și umanitate, subliniind importanța de a fi alături de cei din jur în momente dificile și de a întinde o mână de ajutor când este nevoie.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com