Header image

„Facebook”-ul și marea Mitropolitului Vladimir

9:49, joi, 22 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , ,

Mitropolitul Moldovei, ÎPS Vladimir a explicat într-un recent interviu de ce nu are pagină pe Facebook, de ce economia R. Moldova nu evoluează, de ce nu a colaborat cu serviciile secrete sovietice și de ce îi place să meargă să se odihnească pe plajă, chiar dacă pentru puțin timp, informează HotNews.md. 

Întrebat într-un interviu pentru Prime TV de ce nu are cont pe rețelele de socializare, Mitropolitul a declarat că „noi ne socializăm în biserică”.

„Eu, practic, nu am timp ca să folosesc rețelele de socializare. Mă interesez de toate. Nu neg că este și spre folosul societății noastre”, a spus ÎPS Vladimir.

Doctor în economie, ÎPS Vladimir susține că pentru „a ridica economia țării cei de la cârma țării trebuie să fie mai cinstiți”.

„Dacă dânșii de sus în jos vor verifica cu se ocupă fiecare economist, atunci și economia țării va fi mai ridicată”, este de părere Mitropolitul.

ÎPS Vladimir nu este deranjat de acuzațiile privind colaborarea cu KGB-ul sovietic. „Nu am avut timp să colaborez cu KGB-ul”, spune Vlădica.

Mitropolitul spune că îi place marea deoarece cândva a fost marinar, pe timpurile când și-a satisfăcut serviciul în termen în flota Mării Negre.

„Este mai greu pentru un Mitropolit să meargă la mare, să facă plajă. Nu neg, obișnuiesc să merg și eu la mare, pe o săptămână pe an”, a mărturisit Mitropolitul Vladimir în interviul citat.

Mitropolitul Vladimir (Nicolae Cantarean) are 61 de ani. Din 21 decembrie 1992 este în fruntea Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Sursa: http://www.hotnews.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com