Header image

Fiecare al treilea american leagă evenimentele din Siria cu profețiile apocaliptice

21:12, luni, 16 septembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Potrivit unui sondaj fiecare al treilea american consideră că războiul din Siria este un semn al vremurilor pe pe urmă, în timp ce unul din patru intervievaţi a descris posibilul atac american asupra Siriei drept bătălia Armaghedonului. De asemenea unul din cinci respondenți se consideră pe sine drept un potențial supraviețuitor în cazul posibilului sfârșit al lumii.

Potrivit portalului The Christian Post, care a postat rezultatele sondajelor opiniei publice, informația cu privire la creșterea zvonurilor în privinţa conflictulului din Orientul Mijlociu a atras atenția oamenilor de știință de la Centrul de Cercetare Nashville , care, la rândul lor, au făcut un sondaj telefonic care a acoperit 1.001 de respondenţi. Pe parcursul unei luni experții au înfăptuit un sondaj asupra trei aspecte legate de problema siriană.

Studiul a arătat că 32% dintre respondenți cred că conflictul din Siria este realizarea profețiilor din cartea Apocalipsei, iar 26% – că introducerea trupelor americane în regiune va duce la Armaghedon. Totodată 16% din respondenți speră să rămână în viață către începutul unui poibil sfârșit al lumii.

Organizatorii proiectului subliniază că această situație nu a avut loc în timpul campaniilor SUA din Afganistan și Irak; motivul acestei rezonanţe publice poate fi apropierea geografică a Siriei faţă de Israel, care îi face pe creștini să-și amintească despre relatarea biblică despre sfârșitul istoriei.

traducere pentru ortodox.md

sursa www.pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com