Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital va fi adusă sâmbătă, 13 aprile 2019, la Mănăstirea Ciuflea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital va fi adusă sâmbătă, 13 aprile 2019, la Mănăstirea Ciuflea

22:21, joi, 11 aprilie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

În urma numeroaselor solicitări din partea credincioșilor, Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) va fi adusă sâmbătă, 13 aprile 2019, la Mănăstirea Ciuflea.

Anul trecut pe când această Icoană era expusă spre închinare la Mănăstirea Ciuflea, în seara zilei de 15 ianuarie 2018 a început să izvorască mir. 

Icoana Maicii Domnului, numită „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) este o icoană făcătoare de minuni descoperită în anul 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa, Ucraina.

De mai mulți ani, parohul bisericii din Baital a început a aduna mărturii despre această Icoană, pentru că mulți creștini veneau cu mulțumire și recunoștință înaintea Sfintei Icoane, întrucât rugăciunile lor au fost auzite. Unele femei, care de mulți ani nu puteau avea copii, după ce s-au rugat înaintea acestei Icoane, au născut… Alții mărturiseau că li s-au hotărât diferite probleme din viața personală, precum și cele legate de locul de trai și de muncă, etc…

Creștinii dornici de a se închina la această mare sfințenie a Ortodoxiei, sunt așteptați sâmbătă, 13 aprile 2019, ora 16.00, la poarta Mănăstirii, unde va avea loc întâmpinarea solemnă a Icoanei.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pre noi!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com