Header image

Icoana şi părticele din moaştele Fericitei Matrona de la Moscova vor rămâne spre închinare creştinilor la Catedrala Mitropolitană din Chișinău pentru o perioadă mai îndelungată

20:26, miercuri, 3 aprilie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Vladimir şi la nenumăratele solicitări ale credincioşilor, icoana Fericitei Matrona de la Moscova, dar şi părticele din moaştele acesteia, vor rămâne spre închinare creştinilor la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului” din Chișinău pentru o perioadă mai îndelungată.

 * * *

În țara noastră, Fericita Matrona se bucurură de o mare cinste în rândurile credincioșilor, motiv pentru care icoana împreună cu părticele din moaștele Fericitei sunt aduse periodic spre închinare în ultimii ani.

Matronușka se arată în visuri oamenilor și le spune: „Eu te voi ajuta, numai să vii la mine” Ea ajută pe toți care se adresează ei cu credință.

Să-L lăudăm pe Domnul pentru că ne învredicește să primim aceste mari sfințenii și să vestim că Fericita Maică Matrona este grabnic ajutătoare celor care vin cu credință curată și nădejde pentru a-i cere mijlocirea în fața Mântuitorului Iisus Hristos.

 ***

Pelerini din toate colțurile țării, de la mic la mare, pășesc răbdători și smeriți pragul Catedralei pentru a se închina la cinstitele moaște și icoana Fericitei Matrona, spre a cere mijlocirea sa în fața Bunului și Atotputerniciului Dumnezeu.

Îndemnăm credincioşii drept-măritori pentru a da împreună cinstirea cuvenită acestei bineplăcute Sfinte a lui Dumnezeu!

Bucură-te, Fericită maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Contact Form Powered By : XYZScripts.com