Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, în ziua Cinstirii Lanțului Sfântului Apostol Petru - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, în ziua Cinstirii Lanțului Sfântului Apostol Petru

12:00, luni, 29 ianuarie, 2024 | Cuvinte-cheie:

Luni, 29 ianuarie 2024când se face Cinstirea Lanțului Sfântului Apostol Petru, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală „Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski” din mun. Ungheni.

Alături de Ierarh a coliturghisit Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial dimpreună cu slujitorii Catedralei Episcopale.

În timpul Sfintei Liturghii, Ierarhul a înălțat rugăciuni către Dumnezeu pentru sporul duhovnicesc și sănătatea trupească și sufletească a credincioșilor și enoriașilor Catedralei și a tuturor credincioșilor.

La sfârșitul Sfintei Liturghii Înaltreasfinția Sa a felicitat pe toți credincioșii prezenți cu Sfânta Sărbătoare, după care a ținut un cuvânt de învățătură creștină în care a explicat credincioșilor sensul și importanța Cinstirii Lanțului Sfântului Apostol Petru.

Răspunsurile liturgice la strană au fost date de Corul Catedralei Episcopale condus de preoteasa Liliana ROTARI.

Sursa: https://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com