Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a prezentat pe noii conducători ai Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a prezentat pe noii conducători ai Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova

Miercuri, 15 noiembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, însoțit de către episcopul-vicar, Preasfințitul Ioan de Soroca, prorectorii, decanul și cadrele didactice a vizitat elevii seminarului și studenții Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova.

Întâistătătorul a fost primit cu dragoste și căldură de către elevi, studenți, profesori și a fost familiarizat cu activitatea zilnică și reușitele acestora. Cei ce învață și se învață în această instituție religioasă au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit ca și în continuare să sporească spre binele instituției, dar mai ales pentru viața personală a fiecăruia.

În cadrul vizitei, a fost convocată adunarea generală a tuturor cadrelor didactice și administrative ale instituției, unde Înaltpreasfinția Sa a prezentat noua conducere:

PC arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul Mănăstirii Horești – Prorector pentru studii.

Dl Nicolae Ionichi – Prorector pentru management instituțional.

Ieromonahul Macarie (Crudu) – Decan al Facultății de Teologie Pastorală.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com