Începe-ți ziua cu Dumnezeu - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Începe-ți ziua cu Dumnezeu

“Dimineața eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine, și aștept” (Psalmul 5:3)

Poate crezi că duci lumea pe umeri, dar nu e așa! Este lumea lui Dumnezeu, nu a noastră. La începutul fiecărei zile Dumnezeu ne amintește că El are un plan, că El controlează rezultatele și că îi pasă de fiecare aspect din viețile noastre.

Modul în care ne trezim în fiecare dimineață stabilește tonul întregii zile, așa că încearcă următoarele: primul lucru mâine, stai câteva clipe singur cu Dumnezeu. Nu încerca să stai o oră, pentru început ajung cinci minute. Dacă ai o agendă de parcurs, uită-te la ea împreună cu Iisus. Pe măsură ce o parcurgi, îți vor apărea anumite îngrijorări. Încredințează-I-le Lui. Poate ai observat că te îngrijorează o anumită întâlnire sau problemă. Cere-I înțelepciune. Dacă nu-ți dă un răspuns imediat, trebuie să știi că El doreste să te încrezi în El. El a pregătit ceva mai bun pentru tine, ceva la care tu nu te-ai gândit încă.

Mulți dintre noi își incep ziua îngrijorați, în grabă, plini de teamă sau repeziți. Dar noi nu trebuie să facem așa. Ziua începe oricum; de ce să nu o începem cu Iisus? Avem noi oferte mai bune? Oricum vom avea primul gând, vom rosti primul cuvânt, așa că de ce să nu fie adresate lui Dumnezeu, înaintea Căruia toate îngrijorările noastre dispar? Putem face lucrul acesta.

Ne putem începe ziua cu Dumnezeu. Stai o clipă și meditează la acest verset: “Satură-ne în fiecare dimineață de bunătatea Ta, și toată viața noastră ne vom bucura și ne vom veseli” (Psalmul 90:12).

Sursa: cuvdumnezeu.blogspot.md

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com