Header image

Întâlniri duhovnicești la ATOM – „Pocăința ca mijloc de ieșire din idolatria modernă”

0:02, sâmbătă, 11 martie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Din inițiativa Prorectorului Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, prot. Vetcislav Cazacu, la data de 9 martie, în incinta instituției a avut loc prima întâlnire duhovnicească din Sfântul și Marele Post, organizată cu aportul Departamentului Misionar „Cuviosul Anatolie Tihai” al ATOM. 

Evenimentul a fost deschis de către Decanul Facultății, prot. Andrei Oistric care a rostit un cuvânt de salut în fața celor prezenți, după care l-a prezentat pe invitatul întâlnirii, Protosinghelul Ghelasie (Vizireanu), egumen al Schitului Ostrov, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” și mormântul Sfântului Mucenic Emilian de la Durostorum, jud. Constanța, Arhiepiscopia Tomisului.

În discursul său, părintele stareț a trasat un șir de idei referitoare la tema ce s-au pus în discuție. De asemenea studenții teologi au avut posibilitatea de a adresa întrebări, la care au și primit răspunsuri.

La final, oaspetele a mulțumit pentru invitația făcută de Prorectorul ATOM și le-a dorit tinerilor teologi ca Dumnezeu să îi întărească și cu înțelepciune să-i înzestreze pentru a fi lucrători buni în ogorul lui Dumnezeu.

Sursa: http://teologie.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com