INVITAȚIE la prima Slujbă în cinstea Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

INVITAȚIE la prima Slujbă în cinstea Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ

20:01, marți, 16 octombrie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Iubiţi fraţi întru Hristos Domnul,

Avem bucuria de a vă invita să participaţi Duminică, 21 Octombrie 2018, la prima Slujbă în cinstea Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Mănăstirea Hârbovăţ.

Conform deciziei Sinodului BOM (Procesul verbal NR. 2 din 13.06.2018), Slujba de prăznuire a Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Hârbovăț a fost transferată din data de 1/14 octombrie în prima duminică după serbarea Acoperământului Maicii Domnului.

Slujba va fi oficiată de Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, împreună cu un sobor de arhierei și preoţi.

Vă aşteptăm cu drag să vă bucuraţi alături de noi de acest prilej de rugăciune, unitate şi comuniune sufletească şi împreună, cu credinţă şi smerenie, să slăvim pe Dumnezeu cel unit în Treime, Tatăl, Fiul si Duhul Sfânt și să aducem laudă Maicii Domnului care a dat acest mare odor, Icoana Sa Făcătoare de Minuni a Moldovei.

Programul slujbelor este următorul:

7.00 – Sfinţirea apei.

7.30 – Acatistul Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ.

8.45 – Întâmpinarea Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir,

9.00 – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie cu Te Deum.

Adresa: 

Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului”, Hîrbovăț

Adresa: MD-4422, s. Hîrbovăț, r. Călărași

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com