Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un Mesaj de condoleanțe Casei Regale, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Majestății Sale Regele Mihai I al României

15:35, miercuri, 6 decembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Miercuri, 6 decembrie 2017, ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un Mesaj de condoleanțe Casei Regale, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Alteţei Sale Regale Principesa Margareta, Custode al Coroanei Române

Alteţei Sale Regale Principele Radu

Familiei Regale a României

Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea la cele veșnice a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, un omul echilibrat și dăruit de Dumnezeu cu o harismă deosebită.

În cei 96 de ani de viață, Regele Mihai a fost pentru mulți un izvor de moralitate, responsabilitate și patriotism, manifestate cu demnitate, cu discreție și cu hotărâre. Devenit rege la numai 6 ani, a dat dovadă de o disciplină și un devotament ce anunțau vocația asumării unui destin greu, în vremuri dificile pentru istoria țării și a familiei Sale.

De-a lungul întregii sale vieți, Majestatea Sa a reprezentat cu demnitate poporul român, a fost un susţinător permanent al Ortodoxiei, participând adesea la Sfintele Liturghii și la alte manifestații religioase.

În aceste momente de întristare, adresăm condoleanţele noastre Casei Regale a României şi ne rugăm Mântuitorului Hristos să aşeze sufletul Majestăţii Sale Regele Mihai I al României în locașurile Drepților şi să dăruiască alinare sufletească rudelor îndurerate.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace cu drepții Săi! 

Cu părintești condoleanțe şi binecuvântări pentru familia îndurerată,

 

† VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com