La mine de ce nu te rogi? Sunt Sfânta Parascheva! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

La mine de ce nu te rogi? Sunt Sfânta Parascheva!

12:11, miercuri, 27 octombrie, 2021 | Cuvinte-cheie: , ,

Am 59 de ani. La vârsta de 27 de ani mi s-a arătat în vis Sfânta Parascheva. Era o fetiţă slabă, plăpândă, nu prea înaltă, îmbrăcată în negru, cu o smerenie de nedescris, cu capul plecat şi punând mâna pe pieptul ei mic. Mi-a spus: La mine de ce nu te rogi? Pentru că vreau să te ajut, sunt Sfânta Parascheva! Acest vis m-a uimit, m-a întărit mai mult în credinţă.

La vârsta de 27 de ani aveam trei copii mici, iar soţul lucra în poliţie şi îmi provoca foarte mari neplăceri. Lucram ca vânzătoare, iar o clientă în vârstă m-a dus la biserica cu hramul Sfintei Paras­cheva, îndemnându-mă să-i citesc acatistul că-i grabnic ajutătoare. Trebuia să citesc şase săptămâni acatistul, dar n-am mai ajuns la final, pentru că mă grăbeam, n-aveam timp. De aceea mi-a apărut în vis.

Din acel an am fost ajutată mereu eu şi copiii mei, mai ales după vârsta de 35 de ani, când mi-a murit soţul. O rog din suflet pe Sfânta Parascheva să nu mă uite în rugăciunile ei, nici pe copiii şi nepoţii mei. S-ajute toată suflarea.

Rada Turcu

Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva. Mărturii ale închinătorilor, volumul II,

Editura Doxologia, 2014, pp. 156-157 (www.doxologia.ro)

Contact Form Powered By : XYZScripts.com