Mănăstirea Hîrbovăț şi-a lansat pagina oficială în internet - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mănăstirea Hîrbovăț şi-a lansat pagina oficială în internet

19:13, marți, 14 aprilie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Astăzi în a treia zi după Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, mănăstirea de călugări cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din s. Hîrbovăț, r. Călărași şi-a lansat pagina oficială în internet: http://manastireahirbovat.md/

Site-ul apare cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni şi cu purtarea de grijă a părintelui stareţ Egumenul Spiridon (Marin).

Noua pagină a mănăstirii Hîrbovăț oferă vizitatorilor informații despre: istoria mănăstirii, comunitatea monahală, acatistul și istoria icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Hîrbovăț, programul liturgic, precum și știri și evenimente din viața mănăstirii.

Astfel, mănăstirea vine în mediul online cu o carte de vizită, care va reflecta cele mai importante evenimente şi activităţi ale acestui sfânt aşezământ şi pentru a fi mai aproape de fiii săi duhovniceşti din ţară şi de peste hotare.

În prezent, site-ul este disponibil în limba română, în viitor propunându-se lansarea versiunilor în l. rusă şi l.engleză.

Cei interesaţi de viaţa mănăstirii pot accesa adresa: http://manastireahirbovat.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com