Header image

Marșul Pentru Viață 2017, la Chișinău (25 martie, întâlnirea la ora 12.00, la Spitalul Clinic municipal nr. 1)

13:35, vineri, 24 martie, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Anul acesta, Marșul pentru viață se va desfășura în peste 285 de localități din România și Republica Moldova, sub genericul Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!

Marșul pentru viață reprezintă una dintre cele mai importante inițiative civice prin care se contribuie la lupta împotriva avortului, acest flagel al societății contemporane care, în România, în perioada 1958 – 2014, a curmat peste 22.638.755 de vieţi, țara noastră aflându-se pe locul doi în lume, după Rusia, în ceea ce privește numărul de avorturi raportat la populația existentă (116,5%).

În Chișinău, ne adunăm la Spitalul Clinic municipal nr. 1 la ora 12.00 și plecăm spre Piața Marii Adunări Naționale la 12.30. Marșul se va desfășura pe traseul IMSP (str. Melestiu, 20) – Viaduct – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN.

La finalul acțiunii, în PMAN, în jurul orei 13, va fi organizat un concert caritabil Live for Life, cu acces liber. Participă: Olia Tira, Roxana, Tatiana Spînu, Georgeta Voinovan,

Silvia Grigore,  Angelica Sîrbu, Natalia Proca, Marcel Roșca, Ionela Covali, Samir Loghin, Max Zavidia.

În Chișinău, Marșul și concertul sunt realizate cu ajutorul oamenilor frumoși la suflet și cu inimă mare de la companiile Berlizzo Events, Spitalul Internațional Medpark, Faină Lumină, Ciofilm,cărora le mulțumim și pe această cale.

Manifestațiile Marșul pentru viață din Republica Moldova au loc în cadrul campaniilor internaționale anuale de promovare a culturii vieții March for life, organizate în Statele Unite ale Americii, Franța, Polonia, România, Irlanda, Italia, Cehia, Germania, Argentina, Peru și în alte țări.

În Chișinău, Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” este organizat de către Asociația Moldova pentru viață.

Vă invităm să participați la Marșul bucuriei pentru viață și la activitățile pro-viață din această perioadă și Vă rugăm să mediatizați aceste evenimente, spre folosul copiilor, al femeilor, al familiilor și al întregii societăți.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com