Mitropolia Moldovei a lansat Campania caritabilă de Paști: „Un cadou pentru Înviere!” - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolia Moldovei a lansat Campania caritabilă de Paști: „Un cadou pentru Înviere!”

9:56, joi, 11 aprilie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

În perioada binecuvântată a Praznicului Învierii Domnului, Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove în parteneriat cu conducerea Liceelor Teoretice „Orizont” din țara noastră, profesorii, părinții și elevii acesteia, cu multă speranță îndreptându-și gândul către persoanele care au mai mare și mai multă nevoie să primească Lumina Învierii în casele și în sufletele lor, a lansat Campania caritabilă de Paști: „Un cadou pentru Înviere!”

Inițiatorii campaniei caritabile prilejuite de Praznicul Învierii Domnului vă invită, să luați parte la această nouă campanie caritabilă organizată în favoarea a 3000 de familii defavorizate din țara noastră, având drept intenția de a împărtăși bucuria și lumina sărbătorii cu sufletele mai greu încercate și a le face „Un Paște mai bun”.

Astfel, organizatorii au expus în această perioadă mai multe urne de colectare a banilor, atât în incinta filialelor din țară a Liceului Teoretic „Orizont”, în incinta Reședinței mitropolitane din Capitală, precum și în Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău.

În toată această perioadă următoare a Postului Mare, cât și în perioada festivă a sărbătorilor legate de Praznicul Învierii Domnului, elevii și profesorii instituției de învățământ, cât și toți cei care doresc să se alăture acestei nobile inițiative, se pot alătura în fapte de milostenie, după îndemnul organizatorilor:

„Invităm cu mult drag toți oamenii cu suflet mare, să se alăture demersului nostru astfel încât, prin solidaritate și implicare, să dăruim speranță copiilor care provin din familii defavorizate din țara noastră. Există multe persoane care nu își permit să pună pe masa de Paști nici cozonac, nici pască, nici ouă roșii. Cel mai mult însă suferă copiii, deși nu au nicio vină. Nu se pot bucura de asemenea nici de o haină nouă de Paști, așa cum se obișnuiește din tradiție. Haideți, împreună, să încercăm să le dăruim motive pentru sărbători într-adevăr fericite. Micul dumneavoastră gest ar aduce o mare bucurie copiilor sărmani”.

Banii colectați în cadrul campaniei vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente de bază, dulciuri pentru copii, haine, rechizite, încălţăminte şi jucării, pentru a aduce zâmbete și bucurie în casele familiilor cu ocazia sărbătorilor pascale.

Dăruind, vei dobândi…

Contact Form Powered By : XYZScripts.com