Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare şi ale altuia - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare şi ale altuia

17:31, duminică, 23 septembrie, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Iubiți credincioși! De Praznicul Nașterii Maicii Domnului, relansăm apelul nostru de susținere, prin caritate, a celor aflați în necaz.

În pericopa apostolică pomenită în sărbătoarea de azi, Sfântul Pavel ne îndeamnă: „Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare și ale altuia. Gândul acesta să fie în voi care era și în Hristos Iisus” (Filipeni, 2: 4, 5).

Astăzi am fost contactați de Alexandra Macovei, tânăra pe care am susținut-o din puținul nostru în tratamentul de scolioză. Tratamentul nechirurgical durează mult și e destul de costisitor, iar familia cu greu poate face față încercărilor vieții. Prezentăm mai jos apelul Alexandrei:

Ma numesc Alexandra Macovei! Mă adresez către toți oamenii de bună credință si cu suflet mare pentru a mă ajuta să-mi continui tratamentrul. Sufăr de scolioză dispatică în formă de „S” incă din adolescență, pâna în prezent am făcut tratament atât în țară cât și peste hotare. În urma acestor tratamente am obținut rezultate foarte bune, de la 60 de grade de corbură a coloanei vertebrale am revenit la 39 de grade. După ultimele proceduri de peste hotare (Cecenia ), medicii mi-au explicat că ma nevoie de un corset specializat pentru fixare. Am făcut rost de acest corset de la clinica ” Clinique du Parc à Lyon” (Franța) acum jumatate de an. Medicul Jean Claude de Mouroy mi-a explicat că o data la jumătate  de an trebuie să merg la clinică  pentru a mi se modifica corsetul. Pentru a reuși sa ajung la clinică am nevoie de 1500€. Vă rog din suflet sa mă ajutati.

Tel. 067678311; 067632453.

 Va mulțumesc!
Detaliile bancare pentru ajutor material:
Vă îndemnăm să nu rămâneți indiferenți la ajutorul Alexandrei, care ne mulțumește mult pentru susținerea acordată până în prezent.
Pentru informații, vă rugăm să o telefonați pe Alexandra le numărul indicat, sau pe preotul Constantin Cojocaru (+373 69063853), responsabil pentru activitatea de caritate din cadrul portalului nostru.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com