Header image

Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor şi Eghialiei: Am divinizat banii şi am ajuns la faliment

21:22, duminică, 12 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor şi Eghialiei (Biserica Ortodoxă Elenă) a făcut o declarație în care a subliniat că „decăderea Greciei a început în 1986.”

Astfel, această declarație poate fi pusă în acelaşi rând cu cea recentă a deputatului M. Voridisa, care l-a acuzat pe fostul prim-ministru Andreas Papandreou (prim-ministrul grec între anii 1981-1989 și 1993-1996), şi guvernul său. Textul declarației mitropolitului este citat pe site-ul agionoros.ru.

„A fost timpul când la orizont strălucea steaua lui Andreas Papandreou. În discursul său pentru alegeri, acesta s-a dresat către D. Tsovolas (ministrul  Finanțelor în guvernul Papandreou 1985-1989) cu fraza sa inimitabilă : „Tsovolas, dă-le de toate”. Astăzi, am ajuns la fundul prăpastiei, și sloganul actual al creditorilor noştri este: „Grecia, noi am luat de la tine totul!”

„Singura noastră salvare este să se întoarcem cu pocăință pe calea lui Dumnezeu. Noi am divinizat banii și a ajuns la faliment! Să ne întoarcem la calea lui Dumnezeu și să ne corectăm viața.  Să ne fie drept călăuză exemplul fiului risipitor din parabola evanghelică.  Dumnezeu cel iubitor de oameni ne așteaptă cu brațele deschise! Amin! „

traducere pentru www.ortodox.md
Sursa: www.pravoslavie.ru
Contact Form Powered By : XYZScripts.com