Header image

Mitropolitul Vladimir a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor și rudelor persoanelor decedate în urma deflagrației

21:12, duminică, 7 octombrie, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Mitropolitul Vladimir a transmis în această dimineață un mesaj de condoleanţe familiilor și rudelor persoanelor decedate în urma deflagrației care s-a petrecut ieri, într-un bloc locativ din sectorul Râșcani al capitalei, exprimându-şi profundul regret pentru sfârșitul tragic a celor decedați în urma exploziei.

„Vă rog să acceptați condoleanțele mele cele mai profunde. Totodată, Vă asigur că ne vom ruga pentru sufletele celor care şi-au pierdut viața, dar și pentru mângâierea și însănătoșirea grabnică a celor care acum sunt în suferință”, a spus Mitropolitul.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, deflagrația s-a produs într-un apartament aflat la etajul al șaisprezecelea al clădirii. Au fost afectate apartamentele de la etajele 13, 14, 15, 16, 17, 18. Salvatorii au găsit la etajul al paisprezecelea corpurile neînsuflețite al unei femei și al unui copil. Potrivit IGSU, 9 locatari și un pompier au avut de suferit și au fost transportați la spital. Dintre cele 9 persoane, una s-a stins în această noapte la spital. Viața pompierului este în afara pericolului. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, sub dărâmături ar mai putea fi și alte persoane, întrucât există persoane date dispărute.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com