Header image

“Nu vă faceți cruce, că îi deranjați pe musulmani!”

21:42, marți, 10 noiembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Este cutremurător până unde a ajuns aberația lui “politically correct” și discriminerea majorității! Astăzi, minoritățile, fie ele etnice, religioase sau sexuale au mai multe drepturi decât majoritățile. De ce? Pentru că această șmecherie perversă este un instrument eficient de a băga pumnul în gura adevărului, normalului, bunui simț…

Și pentru a vorbi despre lucruri concrete, vă expun o situație cu care s-a confruntat istoricul și scriitorul Vasile Lupașc chiar ieri, într-un restaurant din Spania. Plecat pe pământ iberic pentru a concura la Campionatul Mondial de Karate, unde a și redevenit campion mondial (despre această aventură voi vorbi într-un alt articol), Vasile Lupașc relatează pe pagina sa de  o situație cu care s-a confruntat ieri, într-un restaurant spaniol. Iată ce scrie el:

“Într-un restaurant spaniol. Langă noi, un grup liniștit de emigranți musulmani. Înainte de fiecare masă îmi fac cruce. Discret. Abia văzut. E treaba, educația și credința mea. Chelnerul a observat și m-a rugat să nu se mai repete ca să nu-i deranjăm pe musulmani. I-am scris două cuvinte pe un șervețel și i-am spus sa caute pe google: Constantin Brâncoveanu.”

Cum e posibil să se petreacă așa ceva într-o țară europeană creștină? Noi trebuie să ne adaptăm la cultura migranților sau ei trebuie să se adapteze la cultura europeană? Cât de docili și de spălați pe creier au devenit unii!…

Dincolo de reacția deosebit de inspirată a lui Vasile, nu putem să nu ne întrebăm, în contextul valului uriaș de migranți musulmani de astăzi, ce ne pregătesc indivizii care conduc Europa, încă creștină? Perversul Plan Kalergi, elaborat la începutul secolului trecut, pare să fie pus în aplicare în regim de urgență. Informați-vă!

sursa cunoastelumea.ro

eurabia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com