O zi în mijlocul copiilor de la Orfelinatul "Preafericitul Iosif" din Chișinău, în imagini - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

O zi în mijlocul copiilor de la Orfelinatul „Preafericitul Iosif” din Chișinău, în imagini

22:51, luni, 13 februarie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

În fiecare zi de luni, Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, este de nelipsit din mijlocul copiilor de la Orfelinatul ,,Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău, casă de copii orfani pe care o patronează de mai bine de două decenii, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Vladimir, Mitropolitul al Chişinăului şi al întregii Moldove, şi prin hotărârea Guvernului Republicii Moldova (№47 din anul 1995)

Ziua de luni, Episcopul Petru, și-o dedică în totalmente copiilor orfani. Vlădica veghează la reușitele fiecărui copil în parte, comunicând și ascultîndu-i pe fiecare, încurajând-i și îndemnâdu-i să fie mai sârguincioși, mai stăruitori pentru a-și atinge scopurile propuse în viață.

Tot astăzi, Ierarhul a discutat cu medicul, psihologul și asistentul social, angajați în cadrul Orfelinatului, luând cunoștință despre starea sănătății, comportamentul și adaptarea copiilor în timpul activităților edicative școlare și extrașcolare.

Ierodiaconul VENIAMIN (Seculțan) a realizat o galerie foto O zi în mijlocul copiilor de la Orfelinatul „Preafericitul Iosif” din Chișinău:

Contact Form Powered By : XYZScripts.com