Părintele Justin - formarea copiilor este cea mai interesantă, cea mai sfântă și cea mai grea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Părintele Justin – formarea copiilor este cea mai interesantă, cea mai sfântă și cea mai grea

– Cum sa crestem, parinte, copiii?

– Cu frica de Dumnezeu, cu grija, ca pe ochii din cap. Sa-i pazim de orice rautati si vatamari, care vin prin supratehnica aceasta, televizor, calculator si sa-i ferim de “merele stricate”. Sa-i inchinam, sa traiasca crestineste, sa le punem in fata Vietile Sfintilor, Sfanta Scriptura si ce e mai important, parintii sa fie oglinda, model pentru ei.

Daca ei vad viata crestina, liniste, pace, ordine, credinta, la tata si la mama, asa vor creste. Formarea copiilor este cea mai interesanta si cea mai sfanta si cea mai grea. Trebuie sa-i formezi copilaria, ca sa mearga bine tineretea, iar tineretea ca sa mearga bine batranetea.

De aceea (e necesara) paza pentru tot ce exista stricacios in jurul lor, peste tot, pentru ca noi am cam uitat de rostul crestinismului istoric. Suntem asa de slabi in epoca aceasta de forta, incat raul este foarte mare, merge spre satanizarea si materializarea omului.

Raspunderea o avem noi (…) sa fim foarte atenti la pastrarea valorilor romanesti ca sa putem rezista in fata Europei. Aceasta deformare a omului este prototipul ateismului comunist. Dumnezeu sa fie cu noi! “

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com