Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii Chiril l-a felicitat pe Patriarhul Bulgariei Neofit cu ocazia aniversării de un an de la întronizare. - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii Chiril l-a felicitat pe Patriarhul Bulgariei Neofit cu ocazia aniversării de un an de la întronizare.

13:38, joi, 27 februarie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Sanctitatea Sa Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii Chiril l-a felicitat pe Sanctitatea Sa Patriarhul Bulgariei Neofit cu ocazia aniversării de un an de la întronizare.

Sanctitatea Voastră, iubite întru Domnul Confrate și Coslujitor la Pristolul Domnului!

Vă felicit cordial cu ocazia aniversării de un an de la urcarea în tronul de Patriarh al Bulgariei.

Săvârșind trudele de Patriarh, tindeți să vă arătați ca un tată iubitor, un bun păstor și un înțelept îndrumător pentru copiii Bisericii, încredințați grijii Dumneavoastră.

Amintindu-ne cu căldură de comunicarea noastră la Moscova și Kiev în timpul solemnităților cu ocazia aniversării a 1025 de ani de la Creștinarea Rusiei, ridic rugăciuni către Mântuitorul nostru Iisus Hristos pentru trimiterea păcii, bucuriei duhovnicești permanente și puteri sufletești și trupești în vederea slujirii de mai departe în treaptă de Patriarh a Sanctității Voastre.

Cu dragoste frățească întru Domnul

+CHIRIL, PATRIARHUL MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

Sursa: http://www.patriarchia.ru/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com