Performanță istorică pentru Moldova: Diaconul Ilie Postica a obținut locul 2 la campionatul mondial de pizza, din Italia - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Performanță istorică pentru Moldova: Diaconul Ilie Postica a obținut locul 2 la campionatul mondial de pizza, din Italia

18:21, sâmbătă, 24 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie:

Ilie Elia Postica este tânărul din Republica Moldova care a obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Pizza. Ilie a concurat în categoria „Pizza in Pala”, scrie TOMM REVIEWS.

Performanță istorică pentru Moldova! Ilie Postica a obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Pizza desfășurat la Rimini.

Pizzaiola din Moldova a concurat în categoria “Pizza in Pala. Practic este aceeași pizza Romana (al taglio, la felie) doar că are o formă mai lungă!

„Așa cum am spus ieri in ultima postare, dincolo de rezultatul pe care l-aș fi obținut, aș fi fost mulțumit de parcursul meu din acest an, dar de acest titlu de vicecampion mondial, pe care il țin foarte strâns și de care nu m-am așteptam deloc.

Mă bucur de această victorie, pentru că mai presus de toate este o victorie personală, care nu mă va face decât să fiu mai conștient de abilitățile mele și să merg pe un drum pe care nu trebuie să îl abandonez.

Mulțumiri speciale familiei mele care mă susține mereu dar și marii „familii” numită piccadilly”, a scris Ilie Postica într-o postare de a sa, pe facebook.

„O performanță demnă de tot respectul! Bravo, Ilie! Avem cu ce ne mândri”, au scris cei de la Tomm Reviews.

Sursa: https://unimedia.info

Aducem la cunoștință că dl Ilie Postica este diacon al Bisericii Ortodoxe din Moldova și își desfășoară activitatea sacerdotală și misionară în diaspora din Italia, îl felicităm și îi dorim ajutor de la Dumnezeu în toate lucrurile bune și frumoase.

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com