Header image

Reacția Ministerului Educației la declarațiile cu referire la volumul II ”Viața sexuală” al ”Enciclopediei medicale a familiei” Larousse

23:02, miercuri, 27 februarie, 2013 | Cuvinte-cheie: ,

Lotul de carte a fost donat în vara anului 2012 Republicii Moldova de către conducerea Statului Român. Ministerul Educației, în colaborare cu alte structuri guvernamentale, a fost responsabil doar de recepționarea și distribuirea lotului de carte în localități. Lotul donat de către Statul Român întrunește titluri de carte de autori celebri și este destinat publicului larg. Majoritatea titlurilor se regăsesc în programele școlare la literatura română și universală. Volumul de carte care a stîrnit discuții în rîndul membrilor unei organizații neguvernamentale din Republica Moldova face parte din colecția Larousse ”Enciclopedia Medicală a Familie”, constituită din opt volume. Larousse este o marcă prestigioasă, recunoscută internațional.

Gestionarea și intermedierea cărților ține de responsabilitatea bibliotecarilor. Managementul bibliotecilor în instituțiile de învățămînt din Republica Moldova este asigurat de administrația școlilor.

Denumire:
Ministerul EducațieiConducător:
Maia SANDU

Pagină web:
edu.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com