Ședința Protopopiatului Anenii Noi și conferință consacrată valorilor pro-viață - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Ședința Protopopiatului Anenii Noi și conferință consacrată valorilor pro-viață

22:03, marți, 19 martie, 2019 | Cuvinte-cheie: ,

Slujitorii din cadrul Protopopiatului Anenii Noi s-au întâlnit în ziua de luni, 18 martie, în cadrul unei ședințe de lucru.

Pe lângă agenda spovedaiei și a programului misionar pascal, a fost săvârșit un acatist, iar, mai apoi o conferință consacrată darului vieții și valorilor pro-viață, susținută de către Nadejda Usatîi, președintele AO PRO-VITA din Moldova, consecințele grave ale păcatului avortului și prevenirea lui. Această activitate face parte din șirul multiplelor activități Pro-viață din luna martie, finalizindu-se anual cu „Marșul pentru viață ” la sfârșit de lună.

După încheierea conferinței au fost tratate diverse probleme ale misiunii preotului în rândul tinerilor, punându-se accent pe activitățile ce vor fi desfășurate pe viitor în instituțiile școlare.

În ultima parte a ședinței, părintele protopop a răspuns diferitelor întrebări, venite din partea preoților prezenți, povățuind părintește pe fiecare pentru bunul mers al activității pastoral–misionare desfășurată în parohie.

Protopopiatul Anenii Noi

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com